Onze diensten

Rouwbegeleiding

Vagibel biedt empathische rouwbegeleiding, ondersteunend en respectvol. Wij staan klaar om nabestaanden in deze moeilijke tijd te begeleiden en te troosten.

Koffietafels

Na het afscheid van een dierbare bieden we rouwmaaltijden aan. Laat ons het werk uit handen nemen, zodat u op een serene manier kunt rouwen in een zaal naar keuze.

Overlijdensberichten

Bekijk recente overlijdens, rouwbrieven en begrafenisdetails. Een toegewijd eerbetoon aan dierbaren, met zorg samengesteld voor troost en informatie.

Bloemstukken

Bestel met zorg samengestelde bloemenarrangementen als eerbetoon aan de overledene, met liefde en respect verzorgd.

De laatste reis,
met tijd en zorg.

Vagibel uitvaartverzorging
Vagibel uitvaartverzorging

Een persoonlijke aanpak

Bij Vagibel streven we naar een persoonlijke benadering, waar we luisteren naar uw wensen en elk detail van de uitvaart met zorg en begrip behandelen, om een warme en troostende ervaring te bieden.

Ga voor gemoedsrust

Kies voor gemoedsrust met Vagibel. Wij ontzorgen u volledig, regelen elk aspect van de uitvaart met toewijding, waardoor u de ruimte heeft om te rouwen en waardevolle momenten te delen met uw dierbaren.

Een uitvaartplan op maat

Wij geloven in maatwerk. Samen met u creƫren we een uniek uitvaartplan dat naadloos aansluit op de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen voor een betekenisvol afscheid.

Professionele begeleiding

Onze ervaren professionals staan tot uw dienst, begeleiden u met respect en deskundigheid door het gehele proces. Vanaf het eerste contact tot de nazorg kunt u rekenen op een professionele en betrokken begeleiding.
Warandestraat 5, 1770 Liedekerke
Zaakvoerder: Pascal Bellemans
Tel. 053/66.65.74 of Gsm. 0475/31.40.30
E-mail: vagibel@gmail.com
Vagibel uitvaartverzorging