Home » Onze diensten » Uitvaartzorg

Uitvaartzorg Vagibel
regelt de uitvaart van a tot z.

Een persoonlijke aanpak

Bij Uitvaartverzorging Vagibel omarmen we met warmte elk uniek verhaal. Onze persoonlijke aanpak biedt niet alleen troost en steun, maar creëert ook een betekenisvolle ruimte waarin we samen met u de uitvaart zorgvuldig en met diepgaande empathie

Ga voor gemoedsrust

In moeilijke tijden zorgen wij voor rust. Met Vagibel kiest u voor gemoedsrust. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen, terwijl wij de praktische aspecten verzorgen met toewijding.

Een uitvaartplan op maat

Een uitvaart is een intiem moment en verdient een zorgvuldig ontworpen plan. Ons toegewijde team creëert een op maat gemaakt uitvaartplan, afgestemd op uw wensen en behoeften, voor een betekenisvol afscheid.

Professionele begeleiding

Onze ervaren professionals leiden u door het proces met respect en deskundigheid. Vanaf het eerste contact tot na de uitvaart bieden wij professionele begeleiding, waardoor u vertrouwt op een waardige en goed verzorgde uitvaart.

Wat te doen bij een overlijden?

Vagibel uitvaartverzorging

Bij een overlijden in huis dien je contact op te nemen met de huisarts. De arts zal het overlijden officieel bevestigen en voorzien je van een overlijdenscertificaat. Het nieuws van het recente verlies van een geliefde kan zeer zwaar vallen. Het is belangrijk om eerst de tijd te nemen om dit nieuws te verwerken en je emoties de vrije loop te laten.

Breng je naaste familie op de hoogte en informeer eventueel vrienden die de mogelijkheid willen hebben om afscheid te nemen. Gedurende het hele proces staan we aan je zijde. Het is cruciaal om voldoende ruimte en tijd te nemen voor het rouwproces, waarbij het verdriet en het gemis een plek moeten krijgen.

Wij bieden volledige ondersteuning op administratief en fiscaal gebied. Onze begeleiding blijft van kracht gedurende het gehele proces, zelfs na de uitvaart.

Warandestraat 5, 1770 Liedekerke
Zaakvoerder: Pascal Bellemans
Tel. 053/66.65.74 of Gsm. 0475/31.40.30
E-mail: vagibel@gmail.com
Vagibel uitvaartverzorging